Lepidlo , disperzní D3 profi, 250 g, univerzální, 1ks (700152)

Položka byla vyprodána…
Dostupnost NENÍ SKLADEM- nastavte si hlídacího psa, o naskladnění budete informování e- mailem
Kód: 700152 - EAN
54 Kč / ks 44,63 Kč bez DPH
Lepidlo , disperzní D3 profi, 250 g, univerzální, 1ks (700152)
Vodovzdorné disperzní lepidlo navržené speciálně pro profesionální použití. Lze okamžitě a snadno lepit všechny druhy dřevěných nebo dřevo obsahujících materiálů.

Díky menšímu obsahu vody toto skvělé kreativní lepidlo nevlní papír a projekty rychleji schnou. Je vhodné na všechny výtvarné techniky. Ocení ho lidé, kteří často pracují s mosgumou (pěnovkou), papírem nebo dřevěnými výřezy. Lepí i na neglasovanou keramiku. Skvělé na výrobu různých dekorací a kreativních projektů. Hodí se do každé dílny, pracovny a školy.

Cena za jeden kus.

Disperzní lepidlo je určeno zejména pro univerzální lepení dřevěných produktů a papíru v domácnostech, kancelářích, školách, papírovém modelářství. Určené pro užití v interiérech.

Lepidlo umožňuje okamžité a jednoduché lepení papírových obalů, kartonů, lepenky, měkkého dřevěného nábytku, týblů a čepů, koženky, textilu, kůže a dalších materiálů určených pro interiéry. Lze užít při výrobě nábytku a bytových doplňků z měkkého dřeva nebo v papírenském průmyslu. Lepidlo je možné mísit s vodou. Po vytvrzení vytváří transparentní pružně tvrdý spoj. Spolehlivě odolává občasné zvýšené vlhkosti. Neobsahuje rozpouštědla a je zdravotně nezávadné. Není určeno pro silně zatěžované spoje.

  • aplikační teplota: +18 °C
  • materiál: PVAC disperze
  • barva obsahu: bílá pozaschnutí průhledná

S tímto disperzním lepidlem lze lepit veškeré dřevěné plochy, jako např. schodiště, zábradlí, nábytek, okna a dveře včetně obloukových zárubní, plovoucí laminátové a dřevěné podlahy. Lze lepit plochy ze dřeva, CETRIS desek, překližky, dřevotřísky a takové podklady, kde je alespoň jedna plocha ze savého materiálu. Výsledkem je pevný spoj, odolný dlouhodobému působení zvýšené vlhkosti a krátkodobému působení tekoucí vody - kategorie D3 (ČSN EN 204). Produkt neobsahuje rozpouštědla a ftaláty. Je dobře mísitelný s vodou. Nejedná se o nebezpečný přípravek.

Specifikace
Hmotnost: 250 g
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: